– City Container – 

CO2 beregner

Miljøfokus – gør det nemt at sætte fokus på miljøet med automatiske CO2-beregninger

I City Container er vi glade for nu at kunne tilbyde vores kunder en ny online service, CO2-beregneren Miljøfokus. Med Miljøfokus får du nem adgang til aktuelle og historiske data over din virksomheds CO2-aftryk. Med denne service får du automatisk det fulde billede, når vi står for transport og håndtering af jeres affald eller overskudsjord.

Lanceringen af Miljøfokus sker, da vi i City Container mener, at det skal være nemt at få overblik over det samlede CO2-aftryk, som håndteringen af affald medfører for vores kunder. For gennem mere synlighed, tror vi på, at det bliver nemmere for den enkelte virksomhed at bidrage mere til udviklingen af en stærkere og mere bæredygtig industri omkring genbrug og genanvendelse af ressourcer, hvilket er afgørende for, at nå vores fælles klimamål.

Prøv Miljøfokus

Er du interesseret i at prøve Miljøfokus, så kontakt os i dag. For den aktuelle pris og de generelle vilkår kan du kontakte kundeservice på 7023 7676 eller salg@citycontainer.dk.

Kontroller eksisterende miljøinitiativerne og få ideer til nye

Med Miljøfokus skal du ikke sættes tids- og kompetencekrævende analyseprojekter i gang for at få et overblik over miljøpåvirkningen fra håndteringen af jeres affald og overskudsjord. Det sker nemlig helt automatisk, når vi håndterer jeres affald og overskudsjord for jer.

De data, som vi registrerer, bliver gjort tilgængelige for jer, så I nemt kan gå ind og analysere på, om jeres miljøinitiativer har en reel effekt – helt ned på den enkelte fraktion fra en specifik kørsel!

Og så er enkeltheden og tilgængeligheden noget, vi har lagt stor vægt på hos City Container. Vi håber, at det kan være med til at gøre det muligt for endnu flere virksomheder, også de mindste af vores samarbejdspartnere at udforske mulighederne for at søsætte nye initiativer, der kan hjælpe med at gøre deres virksomheder mere bæredygtige.

Vi mener nemlig, at det let tilgængelige overblik, man får med Miljøfokus, inspirerer til at dykke ned i data og få nye ideer til, hvor der kan optimeres og udvikles på processer, der kan sænke miljøpåvirkning yderligere med henblik på at drive en bæredygtig og fremtidsorienteret forretning. For det kræver nemlig ikke specialviden at bruge Miljøfokus. Og tid skal du ikke tænke over. Alt registreres nemlig automatisk.

Det får du overblik over med Miljøfokus

Hos City Container har vi fuld kontrol over det affald og den jord, som vi håndterer for dig som kunde. Med Miljøfokus får du nu mulighed for selv at dykke ned i data, der både viser aktuelle tendenser og giver jer et historisk overblik. Dvs. du kan analysere på en specifik kørsel eller en særlig affaldsfraktion ligesom du derfra hurtigt kan flytte fokus og få overblikket over jeres genanvendelsesgrad helt overordnet.

At vi nu kan tilbyde din virksomhed adgang til disse miljødata med Miljøfokus betyder, at du bedre vil kunne handle aktivt i kildesorteringsfasen, der har en stor betydning for resten af indsatsen for at genbruge og genanvende ressourcer.

Dette giver klare pejlemærker for, hvor meget af virksomhedens affald, der pt. genbruges og oparbejdes. Det gør det nemmere at sætte mål for udvikling, så I kan bidrage yderligere til den cirkulære økonomi.

Brug Miljøfokus til at optimere din forretning

Mere fokus på genbrug og genanvendelse er med til at sikre ikke bare en miljømæssig mere bæredygtig virksomhed, men også en økonomisk mere bæredygtig forretning. Det kan derfor være godt for både den ene og den anden bundlinje at tage hul på de muligheder, som Miljøfokus åbner op for ved at gøre miljødata enkle, let tilgængelige og derfor nemmere at handle på.

Og hos City Container står vi til rådighed for vores kunder med relevant viden og ordentlig rådgivning, som kan være med til at løfte din forretnings arbejde med at minimere jeres miljøpåvirkning.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan I kan arbejde mere aktivt med Miljøfokus, eller vil du gerne i gang med at bruge servicen, så kontakt os på 7023 7676 eller salg@citycontainer.dk for at komme i kontakt med en af City Containers miljøcertificerede medarbejdere.

Sådan bruger City Container data

I Miljøfokus er alt regnet med – selvfølgelig også transporten. I City Container har vi i alle vores biler installeret moderne løsninger til at dokumentere, hvordan vi med vores kørsel påvirker miljøet.

Med udgangspunkt i de kørselsdata, der også indgår i jeres overblik i Miljøfokus, arbejder vi aktivt med, hvordan vi kan forbedre vores del af den samlede miljøpåvirkning, det har, når man som vi arbejder med at bringe affald tilbage som nye ressourcer.

Vi bruger fx logningsdata fra vores lastbiler til at drive vores driver coache-initiativ, hvor kørselstrænere hjælper den enkelte chauffør til at kunne køre mere bæredygtigt med udgangspunkt i den enkeltes egne kørselsdata. Det gør det muligt for os bl.a. at sænke tomgang, minimere brændstofforbrug ved at optimere på kørsel og mindste slidtage på vores biler.

Afhentningsformular