Komprimatorbil

Vores komprimatorbiler findes i flere størrelser, fra mikrobiler til 3 akslede biler.

Det generelle krav til tilkørselsvejen er følgende

 Biltype Min. vejbredde (mtr.)  Min. frihøjde (mtr.) Andet
 Alm. komprimatorbil  3,00  4,00 Der må ikke i dette område være grene eller lignende

Vi har specialbyggede lastbiler med fokus på sikkerhed og miljø, samt erfarne chauffører. Derfor sikrer vi et højt sikkerhedsniveau. Der er monteret kameraer både i højre side (for at overskue den ”døde vinkel”), og bag på bilerne, for at sikre mod bak-ulykker. Sammen med de lovpligtige spejle bidrager kameraerne væsentligt til sikkerheden, både når der manøvrers med bilen på arbejdspladserne, og ikke mindst i trafikken.

Anvendelsen af udelukkende nyere lastbiler medvirker til at tilgodese miljøet, idet bilernes motorer konstant forbedres i retning af bedre udnyttelse af drivmidler, bedre rensning af udstødningsgasser, og dermed færre emissioner af CO2, NOX og partikler. Når der samtidigt køres med forståelse for mindst muligt forbrug, er miljøparametrene så høje som det er muligt.

Chaufførens arbejdsmiljø er meget højt prioriteret hos City Container. Anvendelse af nyere lastbiler betyder, at ergonomien er den nyeste udviklede, og med det udstyrs niveau bilerne indkøbes med, bidrager det positivt til et sikkert og behageligt arbejdsmiljø og dermed arbejdsglæden.

Login