Sådan arbejder vi

Hos City Container fokuserer vi meget på miljø og arbejdsmiljø. Derfor anvender vi kun de nyeste lastbiler med den laveste emission og evaluerer løbende nye teknologier. Ligeledes indgår alt materiel i et forebyggende vedligeholdelsesprogram der sikrer, at containerne er tidssvarende og lette at betjene.  Vores medarbejdere modtager løbende efteruddannelse , således at vi til stadighed kan levere branchens bedste service.

City Container er en kompetent partner på spørgsmål om affald – hvad enten det drejer sig om håndtering, sortering eller lovgivningsmæssige spørgsmål. Med råd og vejledning fra os har både private, offentlige og erhvervsvirksomheder et solidt fundament til en økonomisk og miljørigtig affaldshåndtering.

 

Fokus på sikkerheden

Special byggede lastbiler med fokus på sikkerhed og miljø, samt erfarne chauffører, sikrer et stabilt højt sikkerheds niveau. Der er eksempelvis monteret kameraer både i højre side (for at overskue den ”døde vinkel”) og bag på bilerne for at sikre mod bak-ulykker. Sammen med de lovpligtige spejle bidrager kameraerne væsentligt til sikkerheden, både når der køres med bilen på arbejdspladserne og ikke mindst i trafikken.

 

Den grønne vinkel

City Container har en målsætning om, at vognparken løbende udskiftes. Anvendelsen af udelukkende nye og nyere lastbiler medvirker til at tilgodese miljøet. Bilernes motorer forbedres konstant i retning af bedre udnyttelse af drivmidler, bedre rensning af udstødningsgasser, og dermed færre emissioner af CO2, NOX og partikler.
Når der samtidigt køres med forståelse for mindst muligt forbrug, er miljøparametrene så høje, som det er muligt.

 

Arbejdsmiljøet

Chaufførens arbejdsmiljø er meget højt prioriteret hos City Container. Anvendelse af nyere lastbiler betyder, at ergonomien er den nyest udviklede, og med det udstyrs niveau, bilerne indkøbes med, bidrager det positivt til et sikkert og behageligt arbejdsmiljø og dermed arbejdsglæden.

Login