– Service –

Bæredygtig logistik- og affaldsløsninger

City Container tilbyder forskellige logistik- og affaldsløsninger, der alle tager udgangspunkt i vores store erfaring med håndtering og sortering af de fleste typer af affald og jord for erhvervskunder, private og offentlige virksomheder, ligesom vi sørger for at gøre håndteringen af dagrenovation til en god oplevelse for både borgere og ansatte i flere af landets kommuner.

Markedets bedste service

Vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde markedets bedste services. Derfor holder vi os opdaterede på de nyeste miljøkrav og ændringer i lovgivningen på ressourceområdet, ligesom vi løbende sørger for ordentlige arbejdsforhold og udvikling af den enkelter er med til at sikre markedets bedste service.

Det gør vi for, at vores professionelle rådgivning altid er aktuel og korrekt, og at den kan være med til at gøre din hverdag mere enkel.

Ordentlighed er afgørende

Vi prioriterer ordentlighed højt. Fra du tager kontakt til os første gang, og helt frem til dit affald eller jord bliver behandlet på et modtageanlæg.

Det betyder, at vores håndtering af dit affald eller jord sker så bæredygtigt som muligt, fx ved rådgive om og understøtte din indsats for at kildesortere korrekt, vores arbejde med egne genanvendelsesmål og ved at sørge for bedre sporbarhed for den enkelte logistikløsning.

Affald er ikke bare affald

For dit affald og overskudsjord er ikke bare affald og overskudsjord. Det er vigtige ressourcer for vores samfund, som vi har en forpligtigelse til at få bragt ordentligt til genanvendelse og oparbejdet til nye råvarer, hvor det er muligt, når du har betroet os det.

Afhentningsformular