Onlinebestilling af bigbags

Bestil din bigbag online hos City Container og få den leveret lige til døren og klar til brug allerede i morgen.

– Fleksibel løsning –

Bigbags

Hvor pladsen er trang, kan bigbags være svaret. De fås i to varianter, 1 m³ eller 2 m³, og er derfor meget fleksible. Desuden kan bigbags ofte være en rigtig god løsning, når der skal kildesorteres i mange forskellige fraktioner, eller affaldet skal fragtes ud fra svært tilgængelige steder.

Med bigbags får du den vel nok mest fleksible løsning i vores containerprogram. Du kan selv fragte den hen til byggepladsen i rygsækken eller bag i bilen. Fyld den så op, og bestil afhentning med kran. Så bliver det ikke meget mere simpelt, vel?

Selvfølgelig er bigbags langt fra det rette valg til alle opgaver, men hvis pladsen er det, der er mindst af, eller opgaven ikke er stor, så kan det være en billig løsning, der gør det nemt for dig at sortere korrekt, mens du arbejder.

Vores bigbags løser ikke alle dine problemer, men det er godt nok tæt på

Slip for turen til genbrugspladsen og lade os afhente affaldet, når posen er fyldt.

Med vores bigbag løsning sørger vi for at du:

Kontakt os for en tilpasset løsning

Hos City Container ar vi et bredt udvalg af services, en miljørigtig vognpark og et varieret containerprogram. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med langt de fleste affalds- og logistikopgaver. Og det tilmed i dem meste af landet.

Kontakt os via chatten og få et bud på, hvordan vi mener du får løst din opgave korrekt og enkelt.

Afhentning af bigbags

Udover at levere bigbags til jer, så henter vi dem selvfølgelig også igen. Her skal du være opmærksom på, at de skal placeres højest 7 meter fra, hvor lastbilen kan komme til at holde. Hvis ovenstående fraviges vil der blive faktureret en forgæves kørsel på kr. 675,00, og der skal bestilles på ny.

Få hjælp til bigbags

Jannich Rindom
Salgskonsulent

– Bagom vores løsninger –

Cases

Afhentningsformular