– Jord –

Afhentning af jord

Uanset om du skal have leveret jord eller have det bortskaffet, så kan City Container hjælpe med det. Vi sørger altid for korrekt bortskaffelse af jord  – selvfølgelig også hvis det drejer sig om bortskaffelse af forurenet jord.

Er du interesseret i, hvordan vi arbejder med miljø og sikkerhed, så kan læse mere om det her, ligesom du kan finde vores arbejde med certificeringer, både egne og kunders, her.

Rådgivning og vejledning om håndtering af jord

Med mere end 35 års erfaring som professionel samarbejdspartner for byggeriet har vi meget viden om korrekt håndtering af jord. Vi sørger også løbende for at holde os opdateret omkring lovgivning og særlige miljøkrav på området. Derfor kan vi også tilbyde kompetent rådgivning forud for bortskaffelse af jord.

Til dig der gør det selv

Har du brug for at komme af med jord fra din private bolig, fx ved anlæggelse af ny indkørsel eller etablering af ny træterrasse, så kan vi også hjælpe med det. Se vores løsninger til private på GrusDirekte.dk, hvor du, udover at få fjernet jord i alt fra big bags til containere, også kan bestille levering af nye materialer til dit projekt.

Kontakt os

Du kan altid kontakte vores kundeservice på 70 23 76 76 eller service@citycontainer.dk for at høre mere om dine muligheder. Du kan også kontakte en af vores specialister direkte. 

Kundeportal

Vi har et nyt supplement til dig, der gerne selv vil kunne bestille en tømning eller sikre dig et hurtigt overblik direkte på mobilen. 

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi ønsker at levere den bedste service. Det kræver gode medarbejdere og moderne materiel, men også ordentlige salgs- og leveringsbetingelser. Dem finder du her.

Afhentningsformular