– Service –

Levering af materialer

Selvom vi er eksperter i at hente affald og jord, så kan vi i City Container også hjælpe dig med at sikre, at de materialer, du skal benytte til et bygge- eller anlægsprojekt bliver leveret.

Vi er nemlig en logistikvirksomhed med mere end 35 års erfaring, så selvfølgelig kan vi også komme ud med materialerne til dig. Vi leverer hurtigt og effektivt enten med tip, kran eller grab.

Kombiner levering af materialer med bortskaffelse

Uanset opgavens størrelse står vi klar til at levere præcis det, du ønsker. Skal du have kørt den gamle belægning væk, leverer vi gerne en container og sørger for den efterfølgende bortskaffelse med kran/grab.

Det betyder i mange, at du kan spare på koordineringen med flere logistikvirksomheder, og potentielt også på transporten. Det kan være en bæredygtig måde at tænke levering på – både for miljøet og økonomien i dit projekt.

Materialer til byggeriet og de store anlægsprojekter

Hos City Container har vi et bredt udvalg af grusmaterialer, som vi kan levere i store mængder. Du kan se dem i vores materialeoversigt.

Har du et mindre projekt, så kan vores løsning GrusDirekte.dk være svaret for dig. Her får du samme gode service og viden om materialer og logistik, men i løsninger, der passer bedre til det mindre projekt.

Kontakt os for hurtig levering

City Containers erfarne rådgivere er altid klar til at hjælpe med at sikre, du får præcis de materialer, du har brug for, når det passer ind i dit bygge- eller anlægsprojekt. Vi har kapaciteten til at hjælpe med at løse både små og store opgaver.

Afhentningsformular