– Om City Container –

Leverandør af affaldsløsninger
gennem mere end 35 år

City Container er en moderne miljøvirksomhed kendt for effektive og bæredygtige affaldsløsninger. Med virksomhedens klare service- og miljøpolitik sætter vi en høj standard for en samfundsmæssig bæredygtig affaldsbehandling.

Moderne og miljørigtige logistik- og affaldsløsninger

Med mere end 35 års erfaring er City Container A/S i dag en af landets førende og mest velkonsoliderede virksomheder inden for indsamling og transport af affald for kontor, industri, bygge- og anlægsbranchen, samt store kommunale affaldsløsninger (MSW).

City Container har hovedsæde i Farum med afdelinger i Favrskov, Hørsholm, Greve, Gentofte, Kalundborg, Lejre, Odense og Kolding.

I City Container er vi ca. 500 ansatte, som dagligt arbejder for at skabe de smarteste og mest miljøvenlige affaldsløsninger for private, virksomheder og kommuner. City Container råder over en samlet vognpark på ca. 180 biler, bestående af komprimatorbiler, der servicerer kommuner med husholdningsaffald (MSW), lastbiler til opgaver for industrikunder og container og kranbiler primært til byggeriet.

Vi gør det for fremtiden

Gennem samarbejde med myndigheder og interesseorganisationer sikrer vi, at vores løsninger til indsamling, håndtering og sortering af affald altid er på forkant med lovgivningen til gavn for vore kunder og miljøet, ligesom vi bidrager med viden og indsigter i forbindelse med udviklingen af mere miljørigtige standarder og arbejdsmetoder, se bl.a. vores certificeringer og arbejde med DGNB.

Virksomheden er en del af Reconor Gruppen, hvilket betyder, at vi har et tæt samarbejde med miljøvirksomheden Norrecco, som er et søsterselskab til City Container. Det giver os mulighed for at have en tæt dialog om, hvordan vi kan være med til at sikre endnu bedre cirkulære løsninger, så stadig mere affald kan blive oparbejdet.

Ansvarligt arbejde med jord og affald

Som ansvarlig aktør i ressourcebranchen, er vi i City Container klar over, hvilken rolle vi som virksomhed spiller i den samlede indsats for, at vores samfund bliver mere bæredygtigt, så det kan leve op til egne mål og ikke mindst FNs 17 verdensmål. Du kan her læse mere om, hvordan vi arbejder med miljø og sikkerhed.

Det betyder, at uanset hvilken service vi hjælper dig og din organisation med, så er miljø- og arbejdsmiljøhensyn altid tænkt ind i løsningen. Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder, så kan du læse mere om det her.

Landsdækkende service for affaldshåndtering
og bortskaffelse af jord

City Container startede i Storkøbenhavn, men du finder os i dag i hele landet. Vi servicerer vores kunder fra kontorer placeret i både Østdanmark og Vestdanmark. Det gør vi for at sikre, at, at vi kan servicere dig som kunde hurtigst muligt og med den bedst kendskab til de lokale forhold, der måtte have indflydelse på at sikre den optimale løsning af din konkrete opgave. Læs mere om, hvor vi i landet vi arbejder lige her.

Kontakt os

At vi har en landsdækkende service fordelt fordelt i landet, betyder dog ikke, at du som kunde vil opleve at skulle lede efter den rette afdeling, når du skal i kontakt med os. Vi har nemlig samlet vores kundeservice, så du altid nemt kan komme i kontakt med os, og hurtigt få løst din opgave.

Du kan kontakte vores kundeservice på 70 23 76 76 eller service@citycontainer.dk

Afhentningsformular