– Om City Container –

Her arbejder vi

City Container startede i Storkøbenhavn for mere end 35 år siden, men du finder os i dag i hele landet.
Vi servicerer vores kunder fra kontorer placeret centralt i landet.

Landsdækkende service for affaldshåndtering og bortskaffelse af jord

Vi har en decentral opbygning med kontorer i henholdsvis Farum, Lynge, Odense og Kolding, for at vi kan sikre dig den bedst mulige service, uanset hvor i landet du skal have udført din logistik- eller sorteringsopgave.

Herunder finder du vores dækningskort, der viser mere præcist, hvor vi kan yde den bedste service. Vores dækning udvides løbende, så kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre, om hvilke erfaringer, vi har gjort os i dit område, og om der er nogle særlige forhold, som du skal være opmærksom på.

En indgang til landsdækkende service med lokalkendskab

Selvom vi har en landsdækkende service fordelt centralt i landsdelene, betyder ikke, at du som kunde vil opleve at skulle lede efter den rette afdeling, når du skal i kontakt med os.

Vi har nemlig et samlet kundeservicecenter, så du altid hurtigt kan komme i kontakt med os og få løst din opgave. Du kan kontakte vores kundeservice via chatfunktionen her på siden.

Er der behov for at få mere lokalkendte øjne på opgaven, så sørger vores professionelle kundeservicecenter for, at du kommer videre til den rette specialist nær dig.

Afhentningsformular