– Miljø & Sikkerhed –

DGNB

Mange års arbejde med logistik og bortskaffelse af jord og bygge- og anlægsaffald for byggebranchen har givet os stor ekspertise. Den vil vi gerne bidrage med til den bæredygtige udvikling i byggeriet som helhed.

Når I bygger efter standarder som DGNB

I City Container hjælper vi byggebranchen med både rådgivning om korrekt håndtering af fx bygge- og anlægsaffald i forbindelse med DGNB-standarden, og vi sørger for rapportering i DGNB-format. Det gør, at du kan være tryg omkring dit eget arbejde med at sikre, at I overholder kravene til affaldshåndtering og genanvendelse i standarden.

Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at rådgive korrekt og ordentligt om affaldssortering, ikke mindst i forbindelse med et DGNB-byggeri, hvor vi ud over rådgivning også tilbyder undervisning til dine medarbejdere på byggepladsen. 

Vi kommer bl.a. heller aldrig tomhændet frem til jeres byggeplads. Vi medbringer altid en tom container, så I altid har kapacitet til rådighed til jeres affald, og at jeres byggearbejde altid kan fortsætte uforstyrret, ligesom vi kan spare de ekstra kilometer, der jo ville medføre unødig udledning fra vores lastbiler.

Bæredygtig indsats også på den lange bane

Men vi arbejder også med bæredygtighed på den længere bane.  Vi mener, at det vigtigt, at så meget affald som muligt bliver genanvendt og nyttiggjort og bl.a. brugt i andre byggerier.

Derfor arbejder vi løbende for at finde ud af, hvor vi kan være bidrage med levering af affald og jord, der kan oparbejdes til nye råmaterialer til produktionen. Det sikrer vi bl.a. ved at indgå i en løbende dialog med modtageanlæggene, for kontinuerlig vidensdele.

Derfor er City Container præmiummedlem af Green Building Council Denmark (DK-GBC), der er en non-profit medlemsorganisation, som arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark.

Er du interesseret i at høre mere om DGNB og vores erfaringer med denne og andre standarder, så kommer vi gerne forbi til en snak og præsentation af vores løsninger, og fortæller mere om de løsninger, som vi allerede i dag har leveret til andre.

Læs mere om DGNB.

Kontakt os om DGNB

Til rådgivning og uddybning om DGNB kan du med fordel kontakt vores specialister.

Har de travlt med at hjælpe andre, så er du meget du også meget velkommen at skrive til kundeservice via chatfunktionen her på siden.

Afhentningsformular