– Om City Container –

Nyheder

Følg med i det sidste nye indenfor effektive og bæredygtige affaldsløsninger. 

Når sneen falder særligt tæt, kræver det lidt ekstra af os alle

Vinterberedskabet har mange steder haft lav prioritet i de offentlige budgetter. Forklaringen er enkel: Der er langt mellem sne i de mængder, vi ser i disse dage. De økonomiske afvejninger, der går forud for at sætte mindre af til et sneberedskab, der kan klare de mængder, nogle landsdele oplever lige nu, kan derfor også være svære at forsvare under normale omstændigheder, hvor kommunerne også skal sikre økonomi til meget andet end snerydning.

Læs mere ›
Henrik Nordenlund

Adm. direktør Henrik Nordenlund har opsagt sin stilling

Henrik Nordenlund har besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Reconor Group (“Reconor”), og fratræder sin stilling i begyndelsen af 2024. Henrik Nordenlund har været administrerende direktør for Reconor i seks år, hvor han har stået i spidsen for en omfattende omstilling og vækst i virksomheden.

Læs mere ›

Driftsmeddelelse

Vi har tidligere oplyst, at vi onsdag morgen d. 1. november blev udsat for et hackerangreb, som resulterede i, at vi blev nødt til at lukke alle servere ned. Med denne meddelelse ønsker vi at give denne opdatering på situationen.

Læs mere ›

Du bliver bidt af livet som skraldemand

Vi har talt med den erfarne skraldemand Finn D. Hansen, der også er en af vores nyeste kollegaer i City Container. Finn er ”springer” på en vores skraldebiler i Lejre Kommune, hvor han sammen med 10 kollegaer sørger for, at borgerne får fjernet deres affald.

Læs mere ›

Afhentningsformular