– Om City Container –

Nyheder

Følg med i det sidste nye indenfor effektive og bæredygtige affaldsløsninger. 

Logistik for viderekommende

I Carlsberg Byen er trafikken tæt og pladsen trang. Men inddragelse af alle aktørerne i området ved informationsmøder og forankring af ansvaret i hverdagen betyder, at hverdagen glider let for bydelens aktører som City Container, der dagligt betjener flere erhvervskunder i den nye bydel.

Læs mere ›

Sammenlægning gavner kunderne

Sammenlægning af City Containers aktiviteter i Vestdanmark, der hidtil har været fordelt på kontorer i Kolding og Odense, gør det nemmere at koordinere, så kunderne får den bedst mulige service, forklarer Preben Dixen, der er disponent på kontoret i Odense.

Læs mere ›

Succesfuld vækst kræver de bedste folk

Første november startede City Container MSW op i Kalundborg. Det kræver gode folk at sikre succesfuld vækst, forklarer divisionsdirektør i City Container MSW René Højlund-Larsen, der dog er helt rolig, da han længe har arbejdet for at de bedste er på opgaven.

Læs mere ›

Renoveringer trækker en hale af byggeaffald efter sig

Kommunernes anlægsloft er væk. Det betyder, at skoler og andre offentlige bygninger kan blive renoveret i større grad end hidtil. Men det betyder også, at en masse byggeaffald skal håndteres. City Container er en del af løsningen, der skal sikre, at så meget som muligt bringes til genanvendelse

Læs mere ›