– Dagrenovation –

Kommunal affaldshåndtering

Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere i vores afdeling, der varetager kommunalt affald. Vores skraldemænd sørger for, at ca. 10 millioner tømninger om året bliver udført.

Det gør de med stolthed og erfaring, så borgere og personale i kommunerne oplever et højt serviceniveau med tømninger til tiden. Hos City Container er svaret den gode dialog med kommunen, og løbende udvikling af egne kompetencer og materiel.

Municipal Solid Waste

I City Container håndterer vi indsamlingen af kommunalt affald fra borgere og institutioner, også kaldet municipal solid waste eller helt kort MSW. Pt. står vi for indsamling i kommunerne Allerød, Hørsholm, Rudersdal, Kalundborg, Gentofte, Lejre og Favrskov.

Varetagelse af kommunale MSW-opgaver sker i selskabet City Container Danmark A/S, der er arbejdsmiljøledelsescertificeret efter ISO 45001-standarden, ligesom vores miljøledelsessystem er certificeret efter ISO 14001 og vores kvalitetsledelsessystem er certificeret efter ISO 9001 . Du kan læs mere om vores certificeringer her.

Er du vores nye kollega?

Vi er altid på udkig efter kompetente medarbejdere til vores MSW-afdelinger. Jobbet som skraldemand kræver ingen erfaring, men en god fysisk form, fart i skoene og godt humør er en fordel.

En sikker og miljøbevidst samarbejdspartner

Vi arbejder i miljøbranchen, og er derfor klar over, at vi med vores måde at arbejde på kan være med til at gøre en forskel for vores miljø. Derfor har vi også en moderne vognpark.

Det er dog ikke ikke nok. Derfor er det for City Container afgørende, at den enkelte medarbejder er klar over, hvilken rolle vedkommende spiller, for at vi samlet kan levere den mest bæredygtige og sikre løsning til vores kunder.

Vi arbejder aktivt med at oplyse vores medarbejdere om, hvordan vi kan blive bedre til at sikre, at arbejdsrutiner påvirker miljøet mindst muligt, bl.a. har vi en fast tilknyttet driver coach.

Du kan læse mere om vores arbejde med miljø og sikkerhed her.

Kontakt os om Municipal Solid Waste

Kontakt en af vores erfarne rådgivere i dag, og få råd og vejledning om, hvordan vi hos City Container kan hjælpe med en affaldsløsning, der matcher kommunens behov og ikke mindst passer ind i jeres miljøstrategi, fx hvad der er muligt med hensyn til at øge antallet af fraktioner, der kildesorteres i ude hos borgerne.

Vi vil også meget gerne komme forbi og fortælle om de muligheder, der er for at udnytte husholdningsaffaldet endnu mere, og hvilke tendenser vi ser i markedet, samt vores erfaringer med nye teknologier til at sikre større genanvendelse. Så er du bedre forberedt til næste udbud skal skrive. Du kan også læse vores udbudschef tre råd til kommunale udbud af affaldshåndtering her.

– Bagom vores løsninger –

Cases

Er du borger, og har du ikke fået hentet dit affald rettidigt?

Hos City Container står vi for 10 millioner tømninger om året. Og selvom vi har utrolig få “glemmere”, altså skraldespande og -containere, som vi ikke får med, når vi kører vores ruter, så må vi tilstå, at vi bare er mennesker – og mennesker laver fejl.

Så skulle vi have glemt dine skraldespande/containere på vores seneste tur, så vil vi først og fremmest beklage. Dernæst skal vi bede dig om, at du henvende dig direkte til din kommune. Så tager de nemlig dialogen med os, og vi sørger for at udbedre fejlen hurtigst muligt.

Det samme gælder spørgsmål vedrørende affald og genbrug for din kommune. Her finder du informationer fra de kommuner, som City Container betjener i dag:

Afhentningsformular