– Kontakt –

Ledige stillinger hos City Container

I City Container modtager vi ikke uopfordrede ansøgninger, men herunder finder du vores ledige stillinger.

I City Container betyder den enkelte meget, vi har derfor fokus på udvikling i alle dele af virksomheden, både på det personlige plan, og for at sikre at den enkelt bedst muligt er klædt på til at kunne bidrage til vores overordnede arbejde som miljøvirksomhed.

Som chauffør betyder det, at du får ordentligt materiel at arbejde med. Vi har en moderne vognpark med lastbiler, der er udstyret med alt det, som der skal til for at sikre en ordentlig arbejdsdag, hvor din sikkerhed er i centrum. Men det betyder også, at vi stiller krav den anden vej. Vores medarbejdere har en høj anciennitet, og er blandt branchen bedste.

Derfor skal du være klar på at indgå i teams, hvor der er fokus på løbende udvikling, så du kan levere den bedst mulige service til vores kunder og være med til at indfri vores ambitiøse mål om at være førende leverandør af bæredygtige logistik- og affaldsløsninger.

Vil du vide mere om City Container som arbejdsplads?

Har du læst om City Container, og vil gerne høre mere om, hvordan det er at arbejde her og hvilke jobmuligheder her er? Så kontakt gerne vores kollegaer i HR på hr@reconor.dk

Vi behandler altid henvendelser i forbindelse med job fortroligt. Du kan læse mere om vores behandling af persondata for kandidater her.

Afhentningsformular