– Kontakt –

Ledige stillinger hos City Container

Herunder finder du ledige stillinger hos os. I City Container betyder den enkelte meget, vi har derfor fokus på udvikling i alle dele af virksomheden, både på det personlige plan, og for at sikre at den enkelt bedst muligt er klædt på til at kunne bidrage til vores overordnede arbejde som miljøvirksomhed.

Som chauffør betyder det, at du får ordentligt materiel at arbejde med. Vi har en moderne vognpark med lastbiler, der er udstyret med alt det, som der skal til for at sikre en ordentlig arbejdsdag, hvor din sikkerhed er i centrum. Men det betyder også, at vi stiller krav den anden vej. Vores medarbejdere har en høj anciennitet, og er blandt branchen bedste.

Derfor skal du være klar på at indgå i teams, hvor der er fokus på løbende udvikling, så du kan levere den bedst mulige service til vores kunder og være med til at indfri vores ambitiøse mål om at være førende leverandør af bæredygtige logistik- og affaldsløsninger.

Tænker du, at det lyder spændende, så glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores jobagent

Er der ikke en ledig stilling i øjeblikket, som matcher dine kompetencer, så er du meget velkommen til at oprette en jobagent hos os – Klik her.

Når du er oprettet, så vil du automatisk modtage en e-mail, når vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores HR-koordinator Anja Mølgård, hvis du vil høre mere om at arbejde hos City Container og jobmuligheder i organisationen.