– Affald –

Afhentning af affald

I dag er affald ikke bare affald. Det bliver stadig muligt at genanvende mere til gavn for miljøet og produktionen, der sparer udvinding af nye råmaterialer. Det betyder dog, at kravene til korrekt håndtering af affald bliver stadig flere og mere komplekse. Det er derfor en god ide, at have en dygtig rådgiver med, så du kommer godt fra start og ikke drukner i formalia eller forkert sorteret affald.

Vi sætter en ære i at kunne rådgive korrekt med øje for, hvordan du kan højne niveauet og blive sikret den mest bæredygtige løsning – både målt på miljø og økonomi.

Hos City Container har vi mere end 35 års erfaring fra affaldsbranchen, og vi hjælper altid vores kunder med korrekt og enkel sortering samt håndtering af affald, uanset om det er bygge- og anlægsaffald eller kontor- og industriaffald. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på +45 70 23 76 76 eller service@citycontainer.dk

Kontor- og industriaffald

City Container kan sammensætte et containerprogram, der passer til ethvert behov kombineret med en moderne og miljørigtig vognpark. Derved kan vi sikre hurtig og effektiv håndtering af affaldet fra kontor, industri og restaurationer med mere.

Farligt affald

Skal du af med asbest eller andet farligt affald? Hos City Container kan vi hjælpe dig med en forsvarlig og ordentlig løsning. Vi er vant til at rådgive vores kunder om korrekt kildesortering samt håndtering af affald, både rent, forurenet og farligt.

– Bagom vores løsninger –

Cases

Kundeportal

Vi har et nyt supplement til dig, der gerne selv vil kunne bestille en tømning eller sikre dig et hurtigt overblik direkte på mobilen. 

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi ønsker at levere den bedste service. Det kræver gode medarbejdere og moderne materiel, men også ordentlige salgs- og leveringsbetingelser. Dem finder du her.

Afhentningsformular