– Affald –

Afhentning af affald

I dag er affald ikke bare affald. Det bliver stadig muligt at genanvende mere til gavn for miljøet og produktionen, der sparer udvinding af nye råmaterialer. Det betyder dog, at kravene til korrekt håndtering af affald bliver stadig flere og mere komplekse. Det er derfor en god ide, at have en dygtig rådgiver med, så du kommer godt fra start og ikke drukner i formalia eller forkert sorteret affald.

Hos City Container har vi mere end 35 års erfaring fra affaldsbranchen, og vi hjælper altid vores kunder med korrekt og enkel sortering samt håndtering af affald, uanset om det er bygge- og anlægsaffald eller kontor- og industriaffald.

Vi sætter en ære i at kunne rådgive korrekt med øje for, hvordan du kan højne niveauet og blive sikret den mest bæredygtige løsning – både målt på miljø og økonomi.

Bygge- og anlægsaffald

Lad City Container stå for bortskaffelse af dit bygge- og anlægsaffald, så du kan få den mest sammensatte og bæredygtige løsning – både med hensyn til miljøpåvirkning og omkostninger.

Kontor- og industriaffald

City Container kan sammensætte et containerprogram, der passer til ethvert behov kombineret med en moderne og miljørigtig vognpark. Derved kan vi sikre hurtig og effektiv håndtering af affaldet fra kontor, industri og restaurationer med mere.

Forurenet affald

Hos City Container sørger vi for løbende at holde os opdaterede på lovgivningen og gældende direktiver. Det betyder, at vi arbejder for at kunne modtage mere komplekse affaldstyper, som for eksempel forurenet affald.

Farligt affald

Skal du af med asbest eller andet farligt affald? Hos City Container kan vi hjælpe dig med en forsvarlig og ordentlig løsning. Vi er vant til at rådgive vores kunder om korrekt kildesortering samt håndtering af affald, både rent, forurenet og farligt.

CityWeb

Vi har et nyt supplement til dig, der gerne selv vil kunne bestille en tømning eller sikre dig et hurtigt overblik direkte på mobilen. Vi har nemlig udviklet webappen CityWeb.

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi ønsker at levere den bedste service. Det kræver gode medarbejdere og moderne materiel, men også ordentlige salgs- og leveringsbetingelser. Dem finder du her.

Tømningshenvendelse

Er du kunde hos os, og skal du have tømt en container? Så bestil nemt tømning ved at udfylde vores tømningsformular. Du kan også bruge vores webapp CityWeb.