– Vognpark –

Vores vognpark

City Container kan tilbyde en varieret vognpark, der gør, at vi kan løse mange forskellige logistik- og affaldsopgaver for vores kunder. Med udgangspunkt i opgaven og med hensyntagen til eventuelle særlige udfordringer mht. plads, sørger vores rådgivere for, at den rigtige lastbil bliver sat på opgaven.

Vores chauffører er alle rutinerede og modtager løbende sparring, så de hele tiden bliver endnu bedre til at sikre at slid minimeres, at kørestilen er miljøvenlig og sikker, samt at spildture undgås gennem optimering af arbejdsgange og -processer. Det betyder, at vi kan levere bæredygtige logistikløsninger både mht. økonomi og miljø.

Vi sørger normalt for at have en tom container med ud, når vi henter den fyldte hos dig, så du ikke skal vente på at kunne komme videre, og vi sparer den ekstra udledning, som en ekstra tur er.

Fokus på sikkerhed i trafikken og på pladsen

Vi tager sikkerheden meget alvorlig i City Container. Meget af vores tid tilbringes på vejene i de tæt trafikerede byer. Derfor har vi ud over vores chaufførers sikkerhed i og omkring bilerne også meget fokus på at sikre vores omgivelser.

Så når du ser en lastbil fra City Container i byen, så er det en specialbygget lastbil med fokus på sikkerhed og miljø, samt en erfarne chauffør bag rettet. Det er vores måde, at sikre et stabilt højt sikkerhedsniveau i City Container.

Konkret betyder det, at der er monteret kameraer både i højre side for at undgå den blinde vinkel og bag på lastbilerne for at sikre mod ulykker, når der bakkes. Sammen med de lovpligtige spejle bidrager kameraerne væsentligt til sikkerheden, både når der køres i befærdede arbejdsmiljøer, samt i trafikken. Læs mere om, hvordan vi arbejder med miljø og sikkerhed her.

Afhentningsformular