– Materialer –

Materialer til bygge- og anlægsopgaver

Uanset om du skal bruge materialer til anlæg af veje, parkeringsanlæg eller sand til beton i forbindelse med byggeri, så kan du købe dem hos City Container.

Vi kan levere en lang række af de mest brugte materialer til bygge- og anlægsopgaver og i kvantiteter, der varierer fra den mindre tilbygning til store infrastrukturprojekter.

Og bedst af alt er, at du kan kombinere materialeindkøb med vores øvrige services, som fx bortskaffelse af bygge- og anlægsaffald og udlejning af materiel, såsom containere og køreplader.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på +45 70 23 76 76 eller service@citycontainer.dk

Leverandør med indgående materialekendskab

Med City Container får du en leverandør af logistikløsninger, der bygger på års erfaringer, og som har kendskab til hele værdikæden, ikke mindst et indgående kendskab til de materialer, som  efterspørges af byggeriet.

Blandt andet er vi i tæt dialog med modtagepladserne om genanvendelse af bygge- og anlægsaffald og kan derfor rådgive om valg af genanvendelige materialer i forbindelse med certificeret byggeri.

Genbrugsmaterialer af bygge- og anlægsaffald og overskudsjord

Når vi arbejder med bortskaffelse af jord og bygge- og anlægsaffald, så gør vi det altid med øje for genanvendelse og miljørigtig håndtering i det hele taget.

Det betyder, at vi udover at kunne rådgive indgående om vores materialer, også kan rådgive om komplekse opgaver, hvor der både er brug for bortskaffelse af jord og affald i kombination med levering af nye materialer.

Handler du privat, er GrusDirekte.dk løsningen for dig

GrusDirekte.dk er specialister i de logistikopgaver og opgaver med at bortskaffe mindre mængder af jord og affald i fx big bags for private og små erhvervsdrivende.

Det betyder dog ikke at serviceniveauet eller materialekendskabet er mindre, da vi trækker på den samlede erfaring og viden i City Container. Derfor kan du være sikker på, at din opgave bliver løst professionelt og forsvarligt af en rutineret chauffør i en moderne, miljørigtig lastbil.

Og bedst af alt: Hvis du bestiller i dag, sørger GrusDirekte A/S for levering i løbet af blot 3 hverdage.

Kundeportal

Vi har et nyt supplement til dig, der gerne selv vil kunne bestille en tømning eller sikre dig et hurtigt overblik direkte på mobilen. 

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi ønsker at levere den bedste service. Det kræver gode medarbejdere og moderne materiel, men også ordentlige salgs- og leveringsbetingelser. Dem finder du her.

Afhentningsformular