– Service –

Bortskaffelse af bygge- og anlægsaffald

Når du vælger at bruge City Container i forbindelse med bortskaffelse af bygge- og anlægsaffald, så kan du være sikker på, at det altid sker med blik for at skabe den mest bæredygtige løsning
både mht. miljø og omkostninger.

Skal du af med byggeaffald? Så husk, at du skal anmelde det.
Det gælder både byggeaffald fra demontering eller renovering.
Og det er uanset om du er entreprenør eller privat person. Hos City Container hjælper vi dig gerne.

Moderne, miljørigtig og fleksibel vognpark

Vores moderne vognpark er helt afgørende for, at vores løsninger kan være bæredygtige for både miljø og økonomi.

City Container råder over en samlet vognpark på ca. 175 biler, bestående af komprimatorbiler, der servicerer kommuners husholdningsaffald (MSW), lastbiler tilpasset kontor- og industrikunder, samt container- og kranbiler.

Det betyder, at vi i City Container har et varieret udvalg af biler, der passer til enhver opgave – uanset hvor stor eller lille byggepladsen er. Alle biler er af nyere dato og som minimum overholder de EURO5-EEV-normen. Du kan finde en oversigt over vores vognpark her.

Containere til den lille byggeplads og den store anlægsopgave

Et afgørende element i vores indsats for at skabe de mest bæredygtige løsninger for dig som kunde, er vores omfattende containerprogram, der gør, at vi kan tilpasse os lige præcis de behov, som din opgave stiller – hverken mere eller mindre.

For med mere end 10.000 containere, fordelt på bl.a. minicontainere, VIP-containere, flak-containere og væsketætte miljøcontainere, så har vi helt sikkert også har den rigtige løsning til jeres bygge- og anlægsaffald!

Er du interesseret, finder du en vores fulde containerprogram her, ligesom vi altid kan sørge for afhentning af big bags, hvis det er alt, hvad pladsen tillader.

Rådgivning om korrekt ressourcehåndtering

Vi stiller gerne vores ekspertise indenfor planlægning og udførelse af arbejdet til rådighed for dig, så du er dækket ordentlig ind allerede før byggearbejdet går i gang.

I vores rådgivning har vi altid fokus på, at du skal være klædt ordentligt på, så du nemt kan komme af med dit bygge- og anlægsaffald på en ordentlig og korrekt måde.

Vi fortæller også gerne om, hvordan vi arbejder med sporbarhed, og hvordan vores certificeringer er en fordel for din forretning. For når bygge- og anlægsaffald bliver behandlet som ressourcer allerede når de kildesorteres, så er det også godt for økonomien i byggeprojektet. Læs mere om vores rådgivning her.

Kontakt os

Kontakt en af vores erfarne rådgivere i dag for en snak om, hvordan vi hos City Container kan hjælpe dig med
håndtering, sortering og bortskaffelse af dit bygge- og anlægsaffald.

Afhentningsformular