– Service –

Kran og grab-service

City Container kan hjælpe dig med at få grabbet dit affald eller jord effektivt med vores kran og grab-biler. Det kan være alt fra opgaver med krangrab på byggepladser, grabning til container samt levering af materialer på byggepladsen.

Fleksible løsninger med kran og grab

Vores moderne vognpark er helt afgørende for, at vores løsninger kan være bæredygtige for både miljø og økonomi.

City Container råder over en samlet vognpark på 175 biler. Det betyder, at vi i City Container har et varieret udvalg af biler, der passer til enhver opgave – uanset hvor stor eller lille byggepladsen er.

Alle biler er med moderne teknologi og overholder som minimum EURO5-EEV-normen. Du kan finde en oversigt over vores vognpark her.

Kontakt os for den rette løsning

Kontakt os, og få hjælp til at finde den optimale løsning på din kran/grab-opgave fra en af vores erfarne rådgivere. City Container har mere end 35 års erfaring med at levere logistikløsninger til professionelle.

I vores kundeservicecenter kan vi hjælpe dig i gang med viden om, hvilken vogn, der passer bedst til din opgave, men også rådgive dig om korrekt håndtering, sortering og bortskaffelse af bygge- og anlægsaffald, bortskaffelse af jord eller med at sikre en hurtig levering af materialer til byggepladsen.

City Container har altid kapacitet til at hjælpe med at løse både små og store opgaver. Ofte hjælper vi kunder med kran og grab til at løse opgaver som:

Afhentningsformular