– Service –

Bortskaffelse af jord

Hos City Container tilbyder vi dig effektiv håndtering af vådt, tørt eller forurenet jord.

Alt fra grabbil til specialtilpassede containerløsninger

Når vi bortskaffer jord, foregår det altid med moderne lastbiler, hvilket er helt afgørende for, at vi kan tilbyde logistikløsninger, der er bæredygtige for både økonomien i den enkelte opgave og miljøet, da de alle som minimum lever op til EURO5-EEV-normen.

Med en samlet vognpark på mere end 175 biler, hvoraf en stor del er container- og kranbiler, kan vi sammensætte en løsning, der matcher enhver opgave uanset omfang. Du kan finde en oversigt over vores vognpark her.

Vores containerprogram giver dig en lang række valgmuligheder, og kombineret med vores moderne lastbiler sikres du en hurtig og effektiv håndtering af jorden, samtidig med, at det sker på den mest hensigtsmæssige måde

Rådgivning om håndtering af jord og vejledning om jordprøver

Vi lægger altid vægt på, at vores rådgivning er ordentlig, og korrekt. Uanset om den overskudsjord, som du skal af med er forurenet eller ej, så har vi den viden der skal til, for at den bliver behandlet korrekt, ligesom vi kan hjælpe med vejledning om jordprøver.

Vi arbejder desuden med sporbarhed og efter ISO-standarder, hvilket kan være en fordel for din forretning, hvis du også selv udfører certificeret byggeri, som fx DGNB og lign. Du kan læse mere om vores rådgivning her.

Kontakt os om bortskaffelse af jord

Vores erfarne medarbejdere tilbyder rådgivning og vejledning om udtagning og analyse af jordprøver samt andre relevante myndighedskrav. Kontakt os, og hør mere om, hvordan City Container kan hjælpe dig.

Afhentningsformular