– Service –

Rådgivning

City Container har mere end 35 års erfaring som leverandør af logistik- og affaldsløsninger, der både er miljømæssigt korrekte og økonomisk effektive. Derfor kan vi i dag rådgive og vejlede med erfaring fra tidligere løsninger og viden om i de gældende regler.

Vejledning om overskudsjord, affald og andre ressourcer

Vores specialister har erfaring med at lave løsninger og rådgive om de forskellige myndighedskrav, der gør sig gældende inden for forskellige typer af affald, og hvordan de håndteres korrekt – både nationalt og ude i de enkelte kommuner.

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig, når du enten skal i gang med at planlægge et projekt eller er i gang, og får brug for at få dit affald håndteret ordentligt. Og er du i tvivl om, hvilke prøver, du skal have taget, så kan vi også vejlede dig om dette, så du er klædt på til at kildesortere korrekt fra start.

Rådgivning og vejledning til logistik- og miljøopgaver

Udover et hold af kompetente og vidende specialister, der har fingeren på pulsen, hvad angår myndighedskrav, som fx hvad affaldsbekendtgørelsen har af betydning for en konkret opgave, så har City Container også en divers vognpark og et containerprogram, der spænder fra big bags og minicontainere til specialfremstillede containerløsninger. Det betyder, at vi i City Container altid har altid kapacitet og viden til at hjælpe med at løse små som store opgaver.

Vi rådgiver og vejleder om:

  • Korrekt håndtering af forskellige affalds- og jordtyper
  • Vejledning om prøvetagning på jord
  • Tilbudsgivning på konkrete projekter uanset størrelse
  • Salg og levering af materialer
  • Udlejning af køreplader og containere
  • Udførelse af specialopgaver med op til 4-akslet grabbil

Kontakt os og få råd til den rette løsning

Kontakt en af vores erfarne rådgivere i dag, og få råd og vejledning om, hvordan vi hos City Container kan hjælpe dig.

Afhentningsformular