– Service –

Udlejning

City Container har et meget bredt udvalg af containere, som vi udlejer. Vi kan derfor med stor sandsynlighed finde en, der passer til dit projekt, uanset om det handler om bortskaffelse af affald eller jord, opbevaring eller noget helt tredje. Stiller din opgave nogle særlige krav, så kan vi også få containere specialfremstillet.

Du kan se hele vores containerprogram her. Og i kombination med vores rutinerede chauffører og moderne lastbiler sikres du en hurtig og effektiv håndtering, når vi skal levere og afhente.

Derudover udlejer vi køreplader, så du har de bedste forudsætninger for at skåne græsset eller belægningen, mens dit projekt står på.

Lej med os

Med vores 35 år i logistikbranchen, har vi været med til at løse opgaver i alle størrelser. Den viden og erfaring vi har oparbejdet, vil vi meget gerne bringe i spil i forhold til din konkrete opgave.

Så lad os sammen finde ud af, præcist hvilket materiel, der passer til dig projekt. City Container har altid kapacitet til at hjælpe med at løse både små og store opgaver. Det kan være:

  • Udlejning af containere til bortskaffelse af jord og affald
  • Udlejning af containere til opbevaring
  • Udlejning af køreplader


Kontakt en af vores erfarne rådgivere, og hør mere om, hvordan vi hos City Container kan hjælpe dig med din konkrete opgave. Vores kundeservice kan kontaktes på chat eller telefon.

Afhentningsformular