– Kontakt –

Kontakt City Container

Du kan altid kontakte vores kundeservice på telefon eller e-mail. Men måske kan du også selv finde svaret, hvis du har adgang til vores online selvbetjeningsløsning CityWeb. Med CityWeb kan du få et hurtigt overblik over dine igangværende og tidligere ordrer samt bestille tømning af containere. Har du endnu ikke bestilt adgang til CityWeb, så kan du også bestille tømning her.

Har du spørgsmål til en af vores services, så kan du også tage direkte fat i en af vores specialister inden for det pågældende serviceområde, som du finder herunder.

– Vejledning –

Kundeservice & administration

Hvis du ringer til os på 70 23 76 76 eller skriver til os, så sidder vores kundeservice- og administrationsmedarbejdere klar til at hjælpe dig videre i den rigtige retning. Hver dag tager vi op mod 400 opkald inden for alle dele af City Containers brede servicekatalog.

– Brug for hjælp –

Salg

Skulle der opstå spørgsmål, hvor kundeservice ikke kan hjælpe dig med et konkret svar, så kan de i hvert fald hjælpe dig videre til den kollega, der kan. Du kan også selv nemt finde frem til vores specialister inden for jord, affald, og materialer.

– Kontakt –

Administration

Har du spørgsmål til dine regninger og dine kundeforhold? Så kontakt vores administration, så sørger de for at du får de korrekte svar.

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter kompetente medarbejdere hos City Container. Læs mere om, hvordan vi arbejder, og få en idé om City Container er noget for dig. Hvis du kan se dig selv som en del af vores stærke hold, så håber vi at høre fra dig.

Du finder ledige stillinger og lidt flere informationer om at arbejde hos os lige her.

City Container A/S

City Container Fyn A/S

City Container Jylland A/S

City Container Danmark A/S