– Vognpark –

Krogbil 2-akslet

Vores 2-akslede krogbiler løser de mindre containeropgaver for vores kunder. Så er pladsen trang, vil det typisk være biler af denne type, som vil løse opgaven hos dig, fx opgaver i baggårde og andre steder, hvor der skal køres igennem mindre porte. Størrelsen betyder dog, at denne type bil ikke kan løfte tunge ting.

Biltype Min. vejbredde (mtr.) Min. frihøjde (mtr.) Andet
2 akslet krogbil – lille
2,30
2,70
Der må ikke i dette område være grene eller lignende
2 akslet krogbil – alm.
2,30
2,95
Der må ikke i dette område være grene eller lignende

Kontakt os med dine logistik- og affaldsopgaver

Har du tunge opgaver hvor du skal have flyttet eller til kørt tunge mængder kan vi også hjælpe dig med dette. Vi kan servicere det meste af Danmark. Skriv til os via chatfunktionen her på siden, så hjælper vi dig gerne videre.

Fokus på sikkerhed på pladsen og i trafikken

Der er monteret kameraer både i højre side og bag på bilerne. Sammen med de lovpligtige spejle bidrager disse kamera til sikkerheden, både når der manøvreres med bilen på arbejdspladserne, og ikke mindst i trafikken, da det giver chaufføren mulighed for bedre at se cyklister i den blinde vinkel, hvor højresvingsulykker sker, ligesom risikoen for bak-ulykker minimeres.

Miljørigtige biler

Det, at vi kun anvender nyere lastbiler, medvirker til at vi kan levere bæredygtige logistikløsninger, da bilernes motorer konstant forbedres i retning af bedre udnyttelse af drivmidler, bedre rensning af udstødningsgasser, og dermed færre emissioner af CO2, NOX og partikler. Samtidigt køres der med forståelse for mindst muligt forbrug, og løbende udvikling af den enkelte chauffør med træning af vores driver coach.

Ordentlige arbejdsforhold - bedre kundeservice

Chaufførens arbejdsmiljø er meget højt prioriteret hos City Container. Anvendelse af nyere lastbiler betyder, at ergonomien er i top, og med det udstyrsniveau bilerne indkøbes med, bidrager det positivt til et sikkert og behageligt arbejdsmiljø og dermed øget arbejdsglæd, som vi tror på er medvirkende til, at vi kan give den bedste kundeoplevelse.

Afhentningsformular