Dialogen er nøglen til det gode samarbejde mellem Kalundborg Kommune og City Container

City Container har siden november 2020 hjulpet Kalundborg Kommune med at håndtere affaldet for borgerne. Efter mere end et års samarbejde har vi været forbi for at spørge, hvordan samarbejdet går i dag, og hvordan det har udviklet sig.
Som kunde oplever man, at City Container er lydhør over for input, og at de kontinuerligt arbejder for at indrette løsningen, så den fungerer for os i forvaltningen og borgerne ude i kommunen.
Camilla Hitzner Jørgensen
Fagkoordinator i Team Ejendom & Affald

Om samarbejdet

City Container har siden november 2020 hjulpet Kalundborg Kommune med at håndtere affaldet for borgerne. Efter mere end et års samarbejde har vi været forbi for at spørge, hvordan samarbejdet går i dag, og hvordan det har udviklet sig.

For lidt over et år siden kunne vi berette, at City Container var gået i gang med at sikre Kalundborg Kommune affaldsindsamling. Som vi skrev den gang, så er betød det, at der skulle bydes nye kolleger velkommen i koncernen. De nye kolleger er ikke længere nye, men er blevet en fast del af City Container, og City Container er blevet en fast del af ressourcehåndteringen i Kalundborg kommune.

Camilla Hitzner Jørgensen, fagkoordinator i Team Ejendom & Affald i Kalundborg Kommune, er vores samarbejdspartner i det daglige, og er derfor den bedst egnede til at give en status for samarbejdet set fra kundesiden,

”Det går godt,” konstaterer hun som det første. 

Åbenheden i dialogen er vigtig

”Mit og mine kollegers samarbejde med City Container som organisation og deres medarbejdere her i Kalundborg fungerer rigtig godt. Det skyldes helt sikkert, at alle i City Container har fokus på at være løsnings- og udviklingsorienterede.”

Noget af det, der betyder mest for samarbejdet, fortæller Camilla Hitzner Jørgensen, det er, at man bliver mødt af åbenhed i dialogen, der også bærer præg af, at man kan udfordre, og blive udfordret. Gensidigheden har været vigtig for at sikre at samarbejdet har udviklet sig positivt siden opstarten i 2020.

At have en god dialog med sine kunder betyder, at vi kan justere de ting, der måske virkede rigtigt i den oprindelige planlægning, men som ikke altid er spot on, når ideerne møder virkeligheden. I Kalundborg oplever jeg, at både kommunen og vi er lige interesserede i at få samarbejdet til at fungere. Det er rigtig positivt.
Henrik Lind
Direktør, MSW

Dagrenovation i City Container

Vil du læse mere om City Container og arbejdet med MSW (der står for Municipal Solid Waste), kan du gøre det her.

City Container har desuden også lavet en infografik omkring affaldshåndteringen i Kalundborg Kommune, hvis du ønsker at dykke ned i, hvordan den fungerer. Du finder infografikken her.

Kontakt os nu

Henrik Lind

Direktør, MSW

Relevante cases

Afhentningsformular