Hos Murerfirmaet Ryhl ApS har de valgt City Containers bigbag-løsning, så de kan fokusere på deres kerneforretning

I Murerfirmaet Ryhl ApS arbejder de primært med renovering af eksisterende boliger og badeværelser i Hovedstadsområdet. Hos Ryhl skal de bruge tiden på murerarbejde ude ved deres kunder og ikke på genbrugspladsen med byggeaffald.
City Container er fleksible og kan mere end bare hente bigbags. Har vi brug for afhentning af større betonelementer og lign. kan de altid finde den rette løsning, der supplerer vores dag-til-dag-behov – håndteringen af bigbags. Det gør det nemt for os, og det betyder, at vi kan fokusere på vores murerarbejde.
Julut Ryhl
Jûlut Ryhl
Murermester

Om Murerfirmaet Ryhl

I Murerfirmaet Ryhl ApS beskæftiger murermester Jûlut Ryhl 15 svende og lærlinge. De arbejder primært med renovering af eksisterende boliger og badeværelser i Hovedstadsområdet.

Læs mere om Murerfirmaet Ryhl ApS på www.ryhlaps.dk.

Gør hverdagen mere enkel

”I Ryhl ApS skal vi koncentrere os om det, vi er gode til. Svendene skal bruge tiden på murerarbejde ude hos vores kunder og ikke på genbrugspladsen med byggeaffald. Derfor er City Containers bigbag-løsning ideel for os. Vi har ikke opgaver, som kræver containere, og derfor er deres bigbags både hurtige og fleksible i hverdagen. Ikke mindst når det kommer til afhentning ude hos vores kunder,” fortæller murermester Jûlut Ryhl.

Han forklarer, at det er en klar fordel, at City Container har vognparken til at kunne klare meget alsidige opgaver og ikke kun er gode i forbindelse med afhentning af bigbags. Blandt andet kan han nemt bestille afhentning af bigbags, hvor det er nødvendigt at grabbe dem ud, eller få afhentet større betonelementer i samme arbejdsgangs. Det gør hverdagen meget mere enkel.

Når de hos City Container har fået afhentningsadressen, så sker det nærmest af sig selv, at byggeaffaldet bliver håndteret. Udover adressen, så sender vi også gerne et billede, så chaufføren er klar over, hvad opgaven kræver ude på pladsen i forbindelse med afhentning. Min oplevelse er at både er hurtige og løsningsorienterede.

Jeg vil mene, at City Containers bigbag-løsning henvender sig til virksomheder fra 3-4 medarbejdere og op efter. Medmindre du vil have en ansat til bare at stå for byggeaffaldet. Det er en hurtigere og lettere løsning i hverdagen. Og så er servicen god og de har kompetencerne til selv de mere udfordrende opgaver pga. den store vognpark, der gør at City Container kan være med på alle typer af logistikopgaver og håndtering af mere end bare bigbags, når behovet opstår.

City Container Truck unloading a City Container bag

Kontakt os nu

Jannich Rindom

Bigbag konsulent, Sjælland, Jylland & Fyn

Relevante cases

Afhentningsformular