Miljøhensyn og gode arbejdsgange er afgørende for HTO Nedrivnings succes

Anya Mortensen, ejer af HTO Nedrivning, har været en fast del af nedrivningsbranchen i 25 år. De seneste 10 år har hun haft City Container som fast samarbejdspartner på håndtering af byggeaffald. Her fortæller hun om samarbejdet.
I nedrivningsbranchen er hensynet til miljøet afgørende, hvis du vil have succes. Jo mere man sorterer, jo bedre bliver ens forretning. Og selvom det kan lyde komplekst at skulle arbejde med stadig flere fraktioner, så handler det ganske enkelt om ordentlig planlægning og at have nogle gode arbejdsgange. Og her kommer man ikke udenom gode samarbejdspartnere.
Anya Mortensen
Ejer

Om HTO Nedrivning

Hos HTO Nedrivning er de specialister inden for miljøsanering, nedrivning og indvendig rydning. Virksomheden har gennem de seneste år vækstet, og Anya Mortensen tilskriver teamets forståelse for gode arbejdsgange en stor del af æren. I dag er der 15 ansatte, der alle har en byggefaglig baggrund og solid erfaring med forsvarlig nedrivning. 

Anya Mortensen, ejer af HTO Nedrivning, har været en fast del af nedrivningsbranchen i 25 år. De seneste 10 år har hun haft City Container som fast samarbejdspartner på håndtering af byggeaffald. Her fortæller hun om samarbejdet:

”Vi laver alt inden for tagsager, miljøsanering og totalnedrivninger,” forklarer Anya Mortensen om den succesfulde virksomhed, som hun står i spidsen for.

Rådgivning skaber værdi

”Vi kan altid ringe til City Container om de praktiske ting ved en konkret sag, som vi arbejder på. Er der noget der skal justeres på pladsen, eller skal vi sørge for at komme af med miljøfarligt affald som fx asbest på en forsvarlig måde, så ved vi, at håndteringen sker korrekt, forsvarligt og professionelt. Det sparer os tid, og betyder, at vi kan have fokus på at drive en sund forretning.”

”Men også omkring udbud gør vi brug af den rådgivning, som City Container kan tilbyde os som fast samarbejdspartner. Rådgivningen betyder, at vi kan prissætte rigtigt, hvilket har en stor værdi for både HTO Nedrivning og vores kunder, og så er vi altid klædt på med de bedste løsninger til håndtering af det byggeaffald, som vi skal have håndteret, både med hensyn til optimering af arbejdsgangene, men også med hensyn til miljøet” fortæller Anya Mortensen.

Dag-til-dag-samarbejdet

”Samarbejdet med City Container fungerer supergodt. I hverdagen varetager de nogle opgaver, der gør vores hverdag meget nemmere. Det kan være afhentning af bigbags eller containere alt efter opgavens størrelse og art.”

”I dag-til-dag-samarbejdet er det særligt den gode dialog, der er afgørende for, at jeg bliver ved med at vende tilbage til City Container. For i hverdagen er den afgørende, når vi ringer en opgave ind, at de lytter, forstår og sørger for at passe deres arbejdsgange med vores, så flowet bliver optimalt”, slutter Anya Mortensen af.

Kontakt os nu

Susanne Hansen

Key Account Manager, Sjælland

Relevante cases

Afhentningsformular