Lulu’s Café & Boutique er foretrukket af lokale og turister i Kerteminde – samt City Containers rutinerede skraldemænd

Det kommer med en pris at have passion for god mad og godt værtskab. De mange besøgende betyder nemlig, at der skal sorteres meget affald hos Lulu’s. Derfor er det godt med gode samarbejdspartnere, der er specialister i det.
Vi er nødt til at sortere mere nu, end vi skulle i starten. Det er noget, der mærkes i en travl hverdag på en café som vores. Vi vil selvfølgelig gerne støtte op om bæredygtighed, men som mindre erhvervsdrivende, så skal man passe på med at undervurdere opgaven.
Lulu’s Café & Boutique
Rikke Louise Steffensen
Caféejer

Undgå at mere sortering fylder for meget i hverdagen

Men det kommer med en pris at have passion for god mad og godt værtskab. De mange besøgende betyder nemlig, at der skal sorteres meget affald hos Lulu’s. Og når man har sin passion et andet sted, så er det ikke altid den opgave, der er mest interessant.

Derfor er det godt med gode samarbejdspartnere, der er specialister i det, som man som lokal erhvervsdrivende ikke selv vil bruge for meget tid på. 

Menneskelige relationer

“Nu hvor vi har sat sorteringen i system, så er den del af City Container, som jeg har mest kontakt til, helt klart de søde chauffører, og det er da også dem og deres gode humør i hverdagen, der gør at jeg for alvor holder fast i City Container som samarbejdspartner.

Jeg synes altid, at når jeg ringer ind, så ved de ved, hvem jeg er.

Jeg oplever aldrig at blive behandlet anonymt, som man ellers kunne frygte som mindre kunde hos en stor koncern, som jeg jo godt ved, at City Container er,” slutter hun.

Lulu’s Café og Boutique er en hyggelig café i centrum af Kerteminde. Stedet er indrettet med henblik på, at kaffe, vin og andet godt kan nydes i afslappede og hyggelige rammer, og med en formidabel udsigt til Kerteminde fjor.

Indehaverne af Lulu’s Cafe og Boutique er Rikke Louise Steffensen og Louise Andreasen, to lokale ildsjæle fra Kerteminde, med en idé om at skabe et hyggeligt sted at mødes.

Læs mere på Luluscafe.dk

Jeg syntes byen manglede et hyggeligt mødested.

Hvis man skal beskrive, hvad Lulu’s er, så er det en hyggelig uformel café, hvor der er plads til alle, og alle er velkomne. Det skal være rart at være her.

Og med hensyn til vores menu, så er vores motto: Happiness er homemade. Vi laver de fleste ting fra bunden, og så forsøger vi, så vidt det er muligt at bruge lokale leverandører, forklarer Rikke Louise Steffensen.

Lulu’s Café & Boutique

Kontakt os nu

Thomas Welander

Miljøkonsulent, Fyn, Kontor & Industri

Relevante cases

Afhentningsformular