Øvejens Murer ApS bruger City Containers bigbags

Vi bruger kun bigbags, da mængden af byggeaffald sjældent er til mere. Udover at bigbags gør det langt nemmere at håndtere affaldet på mindre pladser, så er det også godt for arbejdsmiljøet.
Jeg anser City Container for at være en samarbejdspartner. Man ved, at det virker, og de ikke efterlader en til selv at finde den optimale løsning på affaldshåndteringen. Derudover sørger de for at lave løbende opfølgning. Det er rart, da det ikke bare er salgstaler, men relevant rådgivning.
Øvejens murer
Kristian Frank Seindal
Murermester

Om Øvejens Murer

Hos Øvejens Murer ApS beskæftiger murermester Kristian Frank Seindal fem svende og en lærling.

Her arbejder de på renovering af flere hundrede år gamle bygninger, som fx kirker og slotte, der stiller helt særlige krav til materialer og håndværk, ligesom de har mere almindelige mureropgaver i varierende størrelse hos virksomheder og private i Nordsjælland.

Bigbags er godt for arbejdsmiljøet

”Vi bruger egentlig kun bigbags, da mængden af byggeaffald sjældent er til mere. Udover at bigbags gør det langt nemmere at håndtere affaldet på mindre pladser, så er det også godt for arbejdsmiljøet, da de passer direkte på vores murerbukke, som vi har, hvor vi arbejder. På den måde skal vi ikke slæbe unødigt rundt på byggeaffaldet,” fortæller Kristian Frank Seindal og fortsætter,

”Derfor er det da lidt sjovt, at vi overhovedet er kommet i gang med at samarbejde med City Container omkring bigbags, da jeg i udgangspunktet kun kendte dem for deres container-løsninger. Det skete som følge af, at jeg en sjælden gang havde brug for en container til en opgave, og derfor tog fat i dem for at høre mere om containere. Her fandt jeg så ud af, at City Container altså også tilbyder bigbag-løsninger – og til priser, der faktisk er konkurrencedygtige. Det blev afgørende for, at jeg valgte City Container til at begynde med.”

I dag er prisen ikke det afgørende for vores valg af City Container. Vi har nemlig sådan en god relation til dem, at jeg anser City Container for at være en samarbejdspartner og ikke bare en leverandør. Jeg oplever en virksomhed, der er interesseret i at bidrage til min forretning. De kommer løbende med råd og vejledning, og så er de dygtige til at følge op og klæde os på, så affaldshåndtering fylder mindst muligt i vores arbejde. Og når så vi har behov for at få fjernet affaldet, er hjælpen ikke mere end et opkald væk, så står der en chauffør fra City Container klar til at få det fragtet videre i systemet – og det sker oftest langt hurtigere end de tre til fire dage, de selv tør love i telefonen, slutter murermesteren.

City Container rød container

Kontakt os nu

Jannich Rindom

Bigbag konsulent, Sjælland, Jylland & Fyn

Relevante cases

Afhentningsformular