– Husholdningsaffald –

Håndtering af kommunalt affald

I City Container håndterer vi indsamlingen af kommunalt affald fra borgere og institutioner, også kaldet municipal solid wast eller helt kort MSW. I dag står vi for indsamlingen i København, Allerød, Hørsholm, Rudersdal, Kalundborg og Gentofte.

Vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere, som dækker alt fra skraldemændene, der dagligt sørger for, at de ca. 10 millioner tømninger om året, bliver udført, så borgere og personale i kommunerne oplever et højt serviceniveau med tømninger til tiden.

Varetagelse af kommunale MSW-opgaver sker i selskabet City Container CPH A/S, der er arbejdsmiljøledelsescertificeret efter ISO 18001 standarden, ligesom vores miljøledelsessystem er certificeret efter ISO 14001. Læs mere om vores certificering her.

Vi arbejder i miljøbranchen og er helt afhængige af vores rutinerede chauffører. Derfor arbejder vi aktivt med at minimere vores miljøpåvirkning og maksimere sikkerheden omkring vores biler – både for vores ansatte og vores omgivelser.

Du kan læse mere om vores certificeringer her og vores arbejde med miljø og sikkerhed her. Du kan også finde mere information om, hvordan vi arbejder her.

Kontakt os om Municipal Solid Waste

Kontakt en af vores erfarne rådgivere i dag, og få råd og vejledning om, hvordan vi hos City Container kan hjælpe med en affaldsløsning i din kommune.

Vi vil også meget gerne komme forbi og fortælle om de muligheder, der er for at udnytte husholdningsaffaldet endnu mere, og hvilke tendenser vi ser i markedet, samt vores erfaringer med nye teknologier til at sikre større genanvendelse. Så er du bedre forberedt til næste udbud skal skrive.

Du kan også læse vores udbudschef tre råd til kommunale udbud her.

Er du borger, og har du ikke fået hentet dit affald rettidigt?

Hos City Container står vi for 10 millioner tømninger om året. Og selvom vi har utrolig få “glemmere”, altså skraldespande og -containere, som vi ikke får med, når vi kører vores ruter, så må vi tilstå, at vi bare er mennesker – og mennesker laver fejl.

Så skulle vi have glemt dine skraldespande eller containere på vores seneste tur, så vil vi først og fremmest beklage. Dernæst skal vi bede dig om, at du henvende dig direkte til din kommune. Så tager de nemlig dialogen med os, og vi sørger for at udbedre fejlen hurtigst muligt.

Det samme gælder spørgsmål vedrørende affald og genbrug for din kommune. Her finder du informationer fra de kommuner, som City Container betjener i dag:

Afhentningsformular