Tour de France Grand Départ Copenhagen

Med verdens største cykelløb på besøg følger naturligt visse gener omkring hele arrangementet i Købehavn og på ruten videre rundt i Danmark, Roskilde-Nyborg og Vejle-Sønderborg.

Særligt for København: Fra tirsdag den 28. juni og frem til lørdag den 2. juli 2022 bliver kørselsvejene til, fra og rundt i Indre By, Østerbro og dele af Nørrebro markant påvirkede, og der bliver delvist spærret af, når Tour De France kommer til København. 

Særligt for Vejle og omegn: Fra lørdag den 2. juli og frem til mandag den 4. juli 2022 bliver kørselsvejene til og fra Vejle påvirkede, når Vejle er startby på 3. etape. 

Vores skraldemænd og skraldekvinder skal nok gøre alt, hvad de kan for at tømme jeres containere rundt på ruten, men de trafikale ændringer og adgangsforhold i hele landet kan have ændringer på vores muligheder for tømning i hele perioden.   

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 7023 7676, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Nyttige links

Vi har samlet en række nyttige links, så du kan holde dig orienteret om trafikinformationen i København og resten af ruten, Roskilde-Nyborg og Vejle-Sønderborg:

https://letourcph.dk/trafik/kbh
https://letourcph.dk/trafik/2-etape
https://letourcph.dk/trafik/3-etape

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi hjælper med at levere affaldsløsninger til de store arrangementer, herunder Tour-starten, så kan du læse den historie her

Afhentningsformular