– Service –

Bortskaffelse af forurenet jord

Hos City Container tilbyder vi dig en effektiv og miljørigtig håndtering af forurenet jord (jord til rensning, klasse 4). Vores containerprogram giver dig en lang række valgmuligheder, fx væsketætte miljøcontainere, og vores moderne lastbiler sikrer en hurtig og effektiv håndtering af jorden på den mest miljørigtige måde.

Ordentlighed og fleksibilitet ved
bortskaffelse af jord

Med en samlet vognpark på mere end 175 biler, bl.a. container- og kranbiler, kan vi sammensætte en løsning, der matcher enhver opgave uanset omfang. Du kan finde en oversigt over vores vognpark her.

Når vi bortskaffer jord, uanset om den er forurenet eller ej, foregår det altid med moderne lastbiler, hvilket er helt afgørende for, at vi kan tilbyde logistikløsninger, der er bæredygtige for både økonomien i den enkelte opgave og miljøet, da de alle som minimum lever op til EURO5-EEV-normen.

Kontakt os om bortskaffelse af forurenet jord

Vores erfarne medarbejdere tilbyder rådgivning og vejledning om udtagning og analyse af jordprøver samt andre relevante myndighedskrav. Kontakt os, og hør mere om, hvordan City Container kan hjælpe dig.

Afhentningsformular