– Service –

Bortskaffelse af farligt og forurenet affald

Der er strenge krav til, hvordan farligt og forurenet affald håndteres korrekt. Det kan derfor nemt blive komplekst at arbejde med. Hos City Container sørger vi for løbende at holde os opdaterede, så vi altid har den nyeste viden om myndighedskrav uanset affaldstype, vi skal håndtere for vores kunder. Kombineret med vores erfaring med korrekt håndtering af farligt og forurenet affald gør, at vi er en kompetent partner, når du skal have bortskaffet denne affaldstype forsvarligt.

Ordentlig håndtering af farligt eller forurenet affald

Vi har stor erfaring med at håndtere farligt og forurenet affald for kunder i City Container, og som en virksomhed i miljø- og ressourcebranchen er vi bevidst om, hvilken rolle vi spiller i at sørge for ordentlig håndtering af affald af enhver type, også farligt og forurenet.

Vi er vant til at vejlede og rådgive om prøvetagning af jord og affald i forbindelse med større byggerier og nedrivninger, hvilket gør, at vi har erfaring og viden, der kan være afgørende for korrekt og ordentlig håndtering af affald.

Kontakt os om forurenet eller farligt affald

I City Container tager vi miljøspørgsmål meget seriøst. Faktisk lever vi af at finde ordentlige svar på dem. Derfor hjælper vores affaldsspecialister også gerne dig med vejledning og rådgivning i forbindelse med håndtering af affald hos dig. Kontakt os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med bl.a.:


Kontakt en af vores erfarne rådgivere i dag for en snak om, hvordan vi hos City Container kan hjælpe dig.

Afhentningsformular