– Service –

Bortskaffelse af kontor- og industriaffald

Med et omfattende containerprogram, der passer til ethvert behov, og moderne, miljørigtige lastbiler,
kan City Container sikre hurtig og effektiv håndtering af affaldet fra virksomheder, institutioner,
boligselskaber og byggepladser.

En ordentlig affaldsløsning skal gøre hverdagen nemmere

Sammensætningen af container, og løsningen i det hele taget, sker i samråd med dig. Her er det vores mål at gøre din hverdag så nem som mulig ved at sørge for, at du ikke skal bruge din tid på det, som vi gøre bedst, nemlig at sørge for at dit kontor- eller industriaffald bliver korrekt håndteret.

Det skal være enkelt at være kunde hos City Container. Derfor kan du via vores kundeportal bestille tømninger af affaldsbeholdere & containere, samt se din affaldsstatistik. 

Udover at det skal være nemt at være kunde hos City Container, så er det også vigtigt for os, at vi ikke er generende for din forretning. Derfor  indgår alle vores containere i et vedligeholdelsesprogram, der sikrer, at det opstillede materiel fremstår i pæn og funktionel stand.

Fleksible containerløsninger til kontor- og industriaffald

Med et bredt udvalg af både biler og containere, kan vi løse dine udfordringer med affaldshåndtering, uanset hvor kompleks opgaven måtte være.

Og har du behov for specialfremstillede containere, der passer præcis til jeres genanvendelses- eller pladskrav ved en individuelle affaldsløsning, så har vi også mulighed for at hjælpe dig med dette.

Kontakt os

Kontakt en af vores erfarne rådgivere i dag for en snak om, hvordan vi hos City Container kan hjælpe dig med
håndtering, sortering og bortskaffelse af dit kontor- eller industriaffald.

Afhentningsformular