– Containere –

Øvrige løsninger

City Container tilbyder forskellige logistik- og affaldsløsninger, der alle tager udgangspunkt i vores store erfaring med håndtering og sortering af de fleste typer af affald og jord for erhvervskunder, private og offentlige virksomheder, ligesom vi sørger for at gøre håndteringen af dagrenovation til en god oplevelse for både borgere og ansatte i flere af landets kommuner. 

Tilpassede løsninger til korrekt kildesortering

City Container tilbyder individuelt tilpassede løsninger til kildesortering af en lang række affaldstyper eksempelvis kildesortering af:

Ordentlighed er afgørende

Vi prioriterer ordentlighed højt. Fra du tager kontakt til os første gang, og helt frem til dit affald eller jord bliver behandlet på et modtageanlæg. 

Det betyder, at vores håndtering af dit affald eller jord sker så bæredygtigt som muligt, fx ved rådgive om og understøtte din indsats for at kildesortere korrekt, vores arbejde med egne genanvendelsesmål og ved at sørge for bedre sporbarhed for den enkelte logistikløsning.

For dit affald og overskudsjord er ikke bare affald og overskudsjord. Det er vigtige ressourcer for vores samfund, som vi har en forpligtigelse til at få bragt ordentligt til genanvendelse og oparbejdet til nye råvarer, hvor det er muligt, når du har betroet os det.

Kontakt os for en tilpasset løsning

Hos City Container har vi et bredt udvalg af services, en miljørigtig vognpark og et varieret containerprogram. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med langt de fleste affalds- og logistikopgaver. Og det tilmed i det meste af landet. 

Kontakt os via chatfunktionen her på siden og få et bud på, hvordan vi mener, du får løst din opgave korrekt og enkelt.

Afhentningsformular