– Containere –

Minicontainere

Minicontaineren er en praktisk og effektiv løsning til papiropsamling på kontoret, affald fra skure på byggepladser, mindre aflukkede affaldsrum eller lignende. De fylder ikke meget, og er lette at fylde i og flytte rundt på. Er pladsen begrænset, mængden af affald og/eller kildesorteret genanvendelige materialer mindre, så er de ofte svaret.

Hos City Container kan vi levere dem med aflåselig låg, og vi kan tømme dem på stedet af vores komprimatorbiler. Vi har dem i flere forskellige størrelser, ligesom vi har dem i forskellige varianter tilpasset med indkastningsmuligheder for forskellige typer affald.

Størrelse Bredde Dybde Højde Andet
240 liter
0,57
0,74
1,07
2-hjuls beholdere
660 liter
1,27
0.77
1,18
800 liter
1,27
0,77
1,30
1000 liter
1,36
1,08
1,34

Vi leverer præsentable og funktionelle affaldsløsninger

Vores materiel indgår i et vedligeholdelsesprogram, der sikrer at vores udstyr altid fremstår ordentligt og funktionsdygtigt, så det giver den bedste brugeroplevelse for dig, der skal kildesortere, og vores chauffører, der skal sørge for at bortskaffe det.

Men det betyder også, at dine kunder ikke kommer til at se ødelagte affaldscontainere ude hos jer. Vi vil nemlig gerne levere både funktionelle og præsentable affaldsløsninger.

Kontakt os for en tilpasset løsning

Hos City Container ar vi et bredt udvalg af services, en miljørigtig vognpark og et varieret containerprogram. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med langt de fleste affalds- og logistikopgaver. Og det tilmed i dem meste af landet.

Kontakt os på 70 23 76 76 og få et bud på, hvordan vi mener du får løst din opgave korrekt og enkelt.