Kommunikation er nøglen til succes i Carlsberg Byen

City Container står for håndtering af containere for entreprenørvirksomheden ZÜBLINs byggeplads på Danmarks nok mest komplekse byggefelt, Carlsberg Byen. Og her har kommunikation været nøglen til succes.

Midt i hovedstaden opføres Carlsberg Byen, et blandet område med boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner.

En af de mest komplekse byggepladser

Området er allerede taget i brug af beboere, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Det komplicerer i sig selv opgaven med at skulle sørge for at logistikken flyder til og fra ZÜBLINs byggeplads.

Men læg så til, at området er placeret midt i København, at der udvikles mange samtidige byggeprojekter i det store byggefelt, at her kun er en indgang og en udgang og ingen ventepladser på byggepladsen.

Vil aldrig lykkes uden kommunikation

Kompleksiteten stiller derfor store krav til processerne omkring håndteringen af de containere, der skal fragtes til og fra byggepladsen i Carlsberg Byen.

Det skal gå hurtigt, ske præcist, det må ikke optage unødvendig plads, og så skal det sket ordentligt, så mange forskellige brugere kan færdes sikkert i bydelen.

Det betyder, at  kommunikationen mellem ZÜBLIN og City Container prioriteres højt.

Kommunikation optimerer processerne

Resultatet af den gode kommunikation er da heller ikke til at tage fejl af, idet kommunikationen har være med til at optimere processerne på pladsen.

Helt konkret betyder det, at ZÜBLIN kan få byttet en fyldt container med en tom på mindre end 15 minutter, når City Containers chauffør ankommer til pladsen.

Og det er noget, der kan mærkes, når man opererer på en så kompleks byggeplads som her, hvor plads og tid er de mest knappe ressourcer. Du kan læse mere om, hvordan Carlsberg Byen arbejder med kommunikation og koordinerning i artiklen med City Containers logistikchef Michéla Annfeldt her.

Afhentningsformular