Nu er vi der, hvor vi for alvor er klar til at skabe et City Container

I en vækstvirksomhed som City Container kommer man ikke uden om sammenlægninger, som bl.a. ved opkøbet af logistikvirksomheden Lotra. Men en sammenlægning skal ske på en ordentlig måde, hvis den skal være en succes for både kunder og medarbejdere.

Da City Container for alvor vendte blikket mod Fyn og Jylland, var første skridt opkøbet af logistikvirksomheden Lotra. Det har naturligt medført et behov for en sammenlægning af de to organisationer i en. Senest har det betydet, at man har samlet virksomhedens aktiviteter i Vestdanmark fysisk på Odense-kontoret.

En ordentlig sammenlægning

“Første opgave var at finde ud af, hvor vi skulle placere os fysisk. Hvor vi tidligere både sad i Kolding og Odense, er vi nu placeret i Odense. Flere faktorer spillede ind på valget af at samle organisationen her. Men den primære grund er, at det er her, der er de bedste fysiske rammer og faciliteter, der giver de bedste muligheder for at kunne udvide i takt med, at det bliver nødvendigt,” forklarer han, og fortsætter,

Sammenlægningen har overordnet set været en rigtig positiv oplevelse. Som leder kan man godt være nervøs forud for at skulle træffe beslutninger, der potentielt kan have stor og negativ indflydelse på ens kollegers hverdag. Heldigvis har vi kunne tage det i et tempo, der har gjort det muligt for os at tage alle med på rejsen, og dermed gøre det på en ordentlig måde. Det betyder også, at vi har klaret sammenlægningen, uden at skulle sige farvel til gode kolleger på grund af, at de ikke har kunne se sig selv i det samlede City Container.

Med respekt for de ansatte

Grundene til, at man har valgt at sammenlægge kontorerne i Kolding og Odense er enkle. Samarbejdet mellem kollegerne skal være optimalt. Og så skal oplevelsen være ensartet for kunderne. Det sker bedst ved, at man sidder sammen.

Det har været gode perspektiver at arbejde frem imod at ville skabe en bedre oplevelse for kolleger og kunder. Men alligevel har man ikke forhastet sig omkring det i City Container, forklarer Mads Bisgaard, der er logistikchef for City Containers kontor i Odense, der nu er samlingspunktet for aktiviteterne på Fyn og i Jylland,

“Sammenlægningen af de to virksomheder (Lotra og City Container, red.) har været foretaget med respekt for de ansatte, hvilket også har betydet, at vi har sørget for at tage os den tid, som skal til, for at alle er med på rejsen, nu hvor alle skal til at finde sig tilrette i de, for en dels vedkommende, nye rammer og roller.”

Peger frem for City Container i hele Danmark

Sammenlægningen peger på mange måder frem for City Container. Man har gjort sig nogle rigtig gode erfaringer, som nu skal bringes i spil i det fortsatte arbejde for at skabe en endnu mere samlet organisation, så kunderne for alvor møder City Container, uanset hvor i landet de vælger virksomheden til at håndtere affald.

Nu er vi så der, hvor vi skal til for alvor at skabe et samlet City Container. Sammen og på tværs af landet, så kunderne kan få mere af alt det gode, det de allerede kender os for, bare i en samlet pakke, afslutter Mads Bisgaard

Vil du læse mere om, hvordan sammenlægningen i det daglige har betydning på den service, som Mads Bisgaard og hans kolleger kan levere til dig som kunde på Fyn og i Jylland, så læs interviewet med Preben Dixen, der er disponent og til dagligt sidder på kontoret i Odense.

Om Mads Bisgaard

Fra kontoret i Odense sørger Mads Bisgaard som logistikchef for at kontorets 60 tilknyttede kolleger ved, hvad de skal lave. Af de 60 er 50 chauffører, så en stor del af hans hverdag går med at sikre bemanding på bilerne, at kunderne får den rette service til tiden, samt sikre og vedligeholde gode samarbejder med eksterne leverandører.

Desuden sørger han også for at kontoret er bemandet fra 7-17. så kunderne kan komme igennem på telefonen og få rådgivning om deres konkrete opgaver.

Mads Bisgaard har mere end 17 års erfaring med flådestyring. Senest fire år i City Container som driftschef og tre år hos Lotra som kørselsleder.

Mads Bisgaard

Afhentningsformular