– Vognpark –

Kranbil 4-akslet med krog

Vores kranbiler i City Container kan løfte mange specialopgaver, også de rigtig tunge. Dog skal du være opmærksom på, at de fylder godt ude hos dig. Derfor arbejder vi med følgende pladskrav, som samtidig er med til at sikre, at vi kan levere den bedst mulige service til dig.

Biltype Min. vejbredde (mtr.) Min. frihøjde (mtr.) Andet
4 akslet kran/krogbil
3,00
4,00
Der må ikke i dette område være grene eller lignende. Ved bestilling over 14 ton, skal følgende pladsforhold være opfyldt: Der skal på leverings stedet være pladsforhold, der gør det muligt at manøvre en lastbil med længde 10 meter, bredde 3 meter, højde 4 meter, drejebredde 10 meter og totalvægt 32 ton.

Kontakt os med dine logistik- og affaldsopgaver

Har du tunge opgaver hvor du skal have flyttet eller til kørt tunge mængder kan vi også hjælpe dig med dette. Vi kan servicere det meste af Danmark. Kontakt os på 70 23 76 76 eller skriv til vores kunderådgivere for at få et tilbud på din opgave.

Fokus på sikkerhed på pladsen og i trafikken

Der er monteret kameraer både i højre side og bag på bilerne. Sammen med de lovpligtige spejle bidrager disse kamera til sikkerheden, både når der manøvreres med bilen på arbejdspladserne, og ikke mindst i trafikken, da det giver chaufføren mulighed for bedre at se cyklister i den blinde vinkel, hvor højresvingsulykker sker, ligesom risikoen for bak-ulykker minimeres.

Miljørigtige biler

Det, at vi kun anvender nyere lastbiler, medvirker til at vi kan levere bæredygtige logistikløsninger, da bilernes motorer konstant forbedres i retning af bedre udnyttelse af drivmidler, bedre rensning af udstødningsgasser, og dermed færre emissioner af CO2, NOX og partikler. Samtidigt køres der med forståelse for mindst muligt forbrug, og løbende udvikling af den enkelte chauffør med træning af vores driver coach.

Ordentlige arbejdsforhold - bedre kundeservice

Chaufførens arbejdsmiljø er meget højt prioriteret hos City Container. Anvendelse af nyere lastbiler betyder, at ergonomien er i top, og med det udstyrsniveau bilerne indkøbes med, bidrager det positivt til et sikkert og behageligt arbejdsmiljø og dermed øget arbejdsglæd, som vi tror på er medvirkende til, at vi kan give den bedste kundeoplevelse.

Afhentningsformular