– Vognpark –

Krogbil 3-akslet

Vores moderne 3-akslede krogbiler kan løse de fleste containeropgaver. Skal du have bortskaffet bygge- og anlægsaffald, vil det typisk være biler af denne størrelser, som vil løse opgaven.

Dog skal du være opmærksom på at bilens størrelse stiller nogle krav til pladsen hos dig. Vi arbejder med følgende pladskrav, som skal være opfyldt for at kunne levere den bedste service til dig.

Biltype Min. vejbredde (mtr.) Min. frihøjde (mtr.) Andet
3 akslet krogbil
3,00
4,00
Der må ikke i dette område være grene eller lignende

Kontakt os med dine logistik- og affaldsopgaver

Har du tunge opgaver hvor du skal have flyttet eller til kørt tunge mængder kan vi også hjælpe dig med dette. Vi kan servicere det meste af Danmark. Kontakt os på 70 23 76 76 eller skriv til vores kunderådgivere for at få et tilbud på din opgave.

Fokus på sikkerhed på pladsen og i trafikken

Der er monteret kameraer både i højre side og bag på bilerne. Sammen med de lovpligtige spejle bidrager disse kamera til sikkerheden, både når der manøvreres med bilen på arbejdspladserne, og ikke mindst i trafikken, da det giver chaufføren mulighed for bedre at se cyklister i den blinde vinkel, hvor højresvingsulykker sker, ligesom risikoen for bak-ulykker minimeres.

Miljørigtige biler

Det, at vi kun anvender nyere lastbiler, medvirker til at vi kan levere bæredygtige logistikløsninger, da bilernes motorer konstant forbedres i retning af bedre udnyttelse af drivmidler, bedre rensning af udstødningsgasser, og dermed færre emissioner af CO2, NOX og partikler. Samtidigt køres der med forståelse for mindst muligt forbrug, og løbende udvikling af den enkelte chauffør med træning af vores driver coach.

Ordentlige arbejdsforhold - bedre kundeservice

Chaufførens arbejdsmiljø er meget højt prioriteret hos City Container. Anvendelse af nyere lastbiler betyder, at ergonomien er i top, og med det udstyrsniveau bilerne indkøbes med, bidrager det positivt til et sikkert og behageligt arbejdsmiljø og dermed øget arbejdsglæd, som vi tror på er medvirkende til, at vi kan give den bedste kundeoplevelse.

Afhentningsformular